2017

Vitalis Eau De Cologne White Empress

8:38 PM

Good morning good people, welcome back to my blog ^^
So, many of my followers on Instagram asked me to post about Vitalis campaign to my blog, so here i'm gonna share it with you, hope you enjoy today' post!

Jadi, minggu lalu, Clozette ID dan Vitalis mengirimkan Vitalis Eau De Cologne White Empress yang merupakan varian ekslusif parfume Vitalis yang memberikan sensasi aroma yang mewah dari floral green, aroma bunga jasmine, lily, cyclamen dan sentuhan lembut musk dan cedarwood. Scent nya gimana ya? Tentunya harumnya glamour, feminim, dan elegan. Cocok banget buat kita yang suka harum mewah tapi tidak berlebihan. 
Selain itu, packagingnya juga ekslusif. Botolnya dari kaca yang tentunya tebal dan tutup nya seperti kristal. Jangan khawatir takut pecah, karena kemarin waktu photo shoot, aku ga sengaja nyenggol botolnya dan jatuh ke lantai, kaget takut pecah, eh ternyata aman tentram sentosa hehehe
Tapi ya jangan dibanting juga ya, namanya kaca pasti bisa pecah juga. 


Nah kebetulan, Vitalis lagi ngadain kontes foto #VitalisEmpresion yang hadiahnya tentu tidak sedikit. Hadiahnya puluhan juta rupiah loh! Nah aku juga join nih kontesnya, siapa tau beruntung bisa jadi winner, he he. Untuk detail lombanya, bisa buka link instagram mereka ya disini https://www.instagram.com/pesonavitalis/

Hari minggu kemarin, akhirnya aku memutuskan buat foto. Aku pakai white long dress gitu sama tiara biar kayak queen atau princess gitu. Sesuai temanya, kan parfumnya itu mewah, luxury dan juga elegan. Langsung saja ya kita cusss ke foto-fotonya, semoga pada suka ^^





Spray spray all over my palace, ups i mean my body >.<

Let me take you to see my palace (i wish), hehe






Lucu kan istana nya? hihi
Sekarang mau ajak kalian buat liat depan istananya, yuk!







🎵Tale as old as time, True as it can be🎵

Nah usai sudah ceritaku hari ini bermain di istana. Oh ya, all photos were taken by my boyfie hehe. Thank you for your support, love! 

Tiara by : Bridesmate_
Long Dress by : Chocochips
Heels by : Zalora ID

@jssicanovia

2017

How To Style Your Old Sleeveless Dress in 3 Ways

7:46 PM

Good morning good people! Happy Monday to all of you, wish you have a good day.
Jadi, hari ini, aku akan share another outfit post untuk kalian, tapi kali ini sedikit berbeda dari biasanya. Apa bedanya?

Kalau biasanya aku cuman post foto outfit of the day aja, di post kali ini, aku mau ngasih sedikit tips untuk kalian semua cara memakai dress tanpa lengan dengan style yang berbeda. Di post ini, aku pakai an old sleeveless dress yang aku beli 1 tahun lalu. Honestly, aku agak bosan makai dress ini dan kemarin sempat berniat mau jual atau disibahkan. Tapi, setelah dilihat-lihat, sayang juga mau lepas dress ini. Maka dari itu, aku coba beberapa style berbeda memakai dress ini biar aku nya juga ga bosan.


Should i just start? >.<

1. Sweet Look


As you can see, ini dressnya. Motif garis-garis biru putih. Di look pertama ini, aku coba ga mainin di dressnya, tapi aku coba bermain di aksesoris, seperti headband dan anting-anting yang warnanya senada. Untuk membuat lebih sweet dan berbeda, aku gulung rambutku a.k.a cepol biar antingnya juga keliatan. You can pair it with sneaker or even heels. Disini aku pasangkan dengan sneaker NB aku yang warnanya juga senada. Kalau ada sneaker putih juga pasti matching. 




Jadi untuk Sweet Look ini, kalau kalian punya dress tapi kalian bosan makainya, tipsnya coba deh pakai aksesoris, headband atau bisa juga kamu ikat rambut dan pakai aksesoris rambut yang chic. 

2. Sporty Look



Nah, my second look itu temanya sporty. Siapa bilang pakai dress itu kesannya feminim dan girly aja? No No! Pair it with sneaker, cap and jacket, you go girl!






Untuk Sporty Look, tips dari aku, pakailah sneaker! That's the key supaya terkesan sporty. Tambah pakai topi juga pasti cucok.

3. Geek Look


Nah, last but not least, Geek Look! Bergaya ala kutu buku, why not? Karena dressnya tanpa lengan, kalian bisa juga tambahin dalaman. Oh iya, ini juga menjadi tips untuk kalian yang punya lengan besar (well, like me). Kalau ada suka baju/dress tapi ga berlengan dan malu diliat orang, tip ini berguna banget loh. Kalau dress ini, aku pakai shirt putih polos untuk dalamannya. To make it look geek, pakai kacamata deh. 





Jadi untuk last look ini, tipsnya tambahin dalaman. Bisa kemeja or even kaos will work. Bisa di pair pakai sneaker, heels or even flat shoes. Yuk cobain!


Anting-anting UGH ini dari Hypephoria! Go check their collection yuk.

Well that's all for today. Gimana tipsnya? Simple kan but trust me it really works. Aku jadi udah ga bosan deh sama dress ini. Kalau kalian pilih style yang mana?
Okay guys, see you di post berikutnya ya dan tunggu untuk tips-tips lainnya dari aku, xoxo.

@jssicanovia

2017

Royal

3:57 AM

Happy Sunday! Wish you have a blessed Sunday.

Today, I'm gonna share another outfit post to you. Actually. it was taken yesterday at a coffee shop in North Jakarta. And the photographer of the day was my luv, Wenny (well, as always haha)
How blessed i am to have best friend who shares the same passion with me. She loves fashion, beauty stuffs, and the most important is, she and i will not get tired of taking photos, lol.

Wearing my old dress (well, i bought it like two or three years ago in Surabaya). Fortunately, it still fits my body, lol. 













Geez, should start my diet again, my cheek is sooo chubby! Well well well wellllll.
Anyway, another cute earrings from HYPEPHORIA! Yippie, thank you, me love it!








Black Pearl Dress : MAJE
Wedges : Little Things She Need
Earrings : sponsored by Hypephoria

@jssicanovia

2017

Dusty

7:52 PM

✨ Positive thinking will let you do everything better

Couldn't agree for more about the quote above. When you always think about positive things, everything will fall into its place perfectly. No negative vibes, no hate, only love. I just can't stand people who always judging badly about other people when in fact they don't know a single thing. Talking bad about others, why do you even care? 


✨ A negative mind will never give you a positive life 


When i know a person has a negative impact, i will try my best to avoid that kind of people, because i know sooner or later, i will follow their bad habits. 


 Some people turn to blind and feel jealous inside when they see your success and happiness 


Negative people become jealous and threatened by the success of others because when others succeed, it means they are failing. They will say all bad words to you, they will say you are ugly, you are this this and this. On the other side, positive people are inspired by the success of others and learn from them. They also will give the compliment with a happy heart. A simple compliment can strengthen relationships and motivate the person to do even better. Positive people don't underestimate the power of encouraging words.


It is a drastically different experience being around positive people VS negative ones. Surround yourself with the good ones, and believe me, your life will be positive  


Happy Monday, and enjoy my outfit photos! Don't forget your morning coffee 💖









I got this super girly dress from Something Borrowed (you can buy it through Zalora ID Website, simply search Embroidery Cold Shoulder Shift Dress, while stocks last ^^)

I found this dress super cute and also comfortable to wear, especially the details of the off shoulder part with white floral embroidery. And also, the color of the dress, so pretty in dusty pink. This dress also comes in a lightweight fabric which is the combination of chiffon and cotton. I really feel feminine wearing this dress. You may wear this dress on several occasions, such as dating with your bf, family event, birthday party, formal occasion, or even just hanging out with your friends.

You can pair it with flat shoes, heels or wedges, as myself choose heels to complete this look.



Anyway, did you notice my pink flamingo earrings? Here's the closer look!








Looking for super lovely and cute earrings? I got it from Hypephoria! See the collection and go get yourself a pair! 





Embroidery Cold Shoulder Shift Dress - Something Borrowed (Zalora)
Ankle Strap Mary Jane Heels - Zalora
Pink Flamingo Earrings - sponsored by Hypephoria

@jssicanovia

Instagram